Укрепване съдържание

Укрепване съдържание

Изпълнение на укрепвания - изкопи, пътища, свлачища, съоръжения

в Сити разполагаме с богат опит и лицензирани инженери, които могат да изготвят и най-сложния проект и решение по вашите изисквания и нужди.

Лицензиран геоложки екип

Екипа ни от специалисти ще ви предложи оптималното решение - гарантиращо сигурност на най-добра цена на всяка задача поставена пред нас, свързана с укрепване на дълбоки изкопи, изпълнение на пилотни системи - наливни, набивни, с или без обсада, анкерни съоръжения, габионни съоръжения, торкретирани бетонни стени и други. 

Проекта, който ще ви предложим ще изпълни всяко изискване на вашите проектанти, консултанти или надзор, но при гарантирано конкуретна и оптимална цена.

Цялостно решение - от А до Я в укрепванията

Освен самият проект вие ще получите от нас цялостното решение за изпълнението на задачата и осигурената техника и квалифициран персонал тя да бъде изпълнена. На разположение е земекопна техника, сондажни машини, пилотни машини, пилото-набиващи машини, отливни машини, анкериращи машини, технолози и инженери за изпълнение на крепежни елементи /обединяващи греди, подпорни конструкции и др./

Богат опит в укрепителните съоръжения

Инженерите и специалистите на Сити имат богат и дългогодишен опит в изпълнението на подобни обекти. Някои от тях са работили по най-големите и специфични свлачища в България - по пътни артерии, високоскоростни пътища и магистрали, водоеми, пътни съоръжения, сгради и дълбоки изкопи. Някои от нашите специалисти са трето поколение геолози, притежаващи отлична професионална експертиза за справяне с проблемите и невероятен контрол в изпълнението на поставената задача.

Лицензирана геоложка лаборатория

На разположение на Сити е една от най-добрите и една от само двете лицензирани лаборатории покриващи абсолютно целият спектър /100%/ от тестове приложими към геологичния материал подаден за изследване, през всяка една от неговите характеристики. Изследванията, които ние правим ще дадат възможност за ясна експертиза и становище на поставения проблем и неговото решение.

Този сайт използва бисквитки за подобряване на работата му. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с нашата политика за биксвитките. Повече информация тук .