Инертни материали съдържание

Инертни материали съдържание

Доставка - транспорт, полагане и продажба на инертни материали

Компанията предлага широк спектър от услуги и варианти за доставка и полагане на инертни материали.

Вертикална планировка, изравняване на терени, фракции за дрениране, асфалтни фракции и пясъци - за строителни смеси, мазилки, тръбно полагане.

Разполагаме с техника за тяхното правилно полагане, уплътняване, подравняване и при нужда тестване и вземане на проби за твърдост

Кариера Козяк - гр. Сливница

С характерния за кариерата материал - бял гранитен камък, доставената от тук фракция се отличава с безспорна здравина и постоянни технически характеристики.

Сити Транс - доставя широка гама от фракции от Кариера Козяк - заздравяващи пластове трошен камък с непрекъсната зърнометрия - 0-33, 0-63. Уплътняващи пластове - 0-4. Фракции за бетонни и астфалтни смеси - 4-8, 8-12, 12-24

Дренажни фракции - 50-80, 80-110.

Несортирана взривена скална маса - 0-500, както и размер 0-200

Кариера Рудина, Холсим - гр. София

От кариерата разположена непосредствено до гр. София в полите на Стара планина, можем да предложим доставка на варовикови фракции - червен варовик и доломит.

Доставката от кариерата на Лафарж Холсим е бърза и евтина, когато става въпрос за района на гр. София и особено за източните райони на града. 

Кариерата разполага с богат избор на технически материали и трошен камък - взривена скална маса - 0-500, трошен камък 0/63, 0/40, 0/90, 0/22, 0/31.5, 0-4, както и сортирани фракции с размери 22/63, 63/150, 4/11, 11/22

Доставката до вашия обект може да бъде извършена в рамките на часове от нейното поръчване 

Пясъчна кариера Холсим - Чепинци, Негован

Една от малкото кариери около София, които предлагат качествен речен промит пясък и чакъл за нуждите на строителството е кариерата разположена в северния район на София - Чепинци, както и тази в Негован.

Сити Транс може да подсигури към вас доставка на промит речен пясък с размери 0/1, 0/2, 0/4. Както и сортирания и пресят 2/4. на разположение е речен чакъл с размери 4/22, 22/45.

За нуждите на тръбополагане и нивелация при вертикална планировка на канали, тръбни пътища, топлопроводи и прочие можем да предложим транспорт на по-евтиния пясък от преработка.

 

Други кариери от район София, София област

Ние от Сити можем да ви предложим качествени материали и транспорт от всяка избрана от вас точка на покупка към която сте се насочили - независимо дали става въпрос за доставка от Кариерите в района на Студена, Балша или Ихтиман. Доставката на вида фракция ще стане в уговореното време, количество и цена. 

На разположение за вас са 4-осни самосвали, Самосвални композиции и гондоли, Полагаща техника - челен и комбиниран товарач, уплътняваща техника - валяци от 1,5т до 18т оперативно тегло.

Този сайт използва бисквитки за подобряване на работата му. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с нашата политика за биксвитките. Повече информация тук .