Услуги с багер - 18 - 28 тонен

Услуги с багер - 18 - 28 тонен

Верижни багери - с работно тегло от 18-30 тона

Наем и ползване на верижен багер е една от много услуги, която Сити Транс може да предложи на своите клиенти.

Багерите на фирмата могат да бъдат ползвани за работа на строителни площадки, разчистване на терени, изкопи за строителни обекти, за разрушаване на сгради и съществуващи постройки, за операции с хидравличен чук, изкопи и операции по укрепване, поставяне и набиване на укрепителни съоръжения и пилоти.

Опции и цени за наемане на верижен багер*

Според характера, продължителността и свойствата на услугата за която ще се ползва верижен багер, Сити Транс предлага различни варианти:

- масов изкоп - на куб.м., цени от 1,20лв/м3

- работа на машиносмяна - на цени от 650лв/мсм 8 часа

- работа по разрушаване и извозване на постройки, хидравличен чук или ножици, разчистване на терени - комплексна цена за услугата "от-до"

 * цените за наемане не машина варират според характеристиките, допълнително трябва да бъде калкулиран еднопосочен или двупосочен разход за транспорт до обекта и мястото на изпълнение на услугата, всички цени са в лв. без ДДС.

Техника на разположение

- Верижен багер Hyundai 18 тона работно тегло, кофа за изкопи 1,0м3

- Верижен багер JCB 29 тона работно тегло, кофа за дълбоко копане 1,5м3, дължина на ръкояда 8,0м, опции за работа на дълбочина до 7,5м.

- Верижен багер Case 25 тона работно тегло, кофа за дълбоко копане 1,1м3

 

Този сайт използва бисквитки за подобряване на работата му. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с нашата политика за биксвитките. Повече информация тук .