Земни маси съдържание

Земни маси съдържание

Транспорт и депониране на земни маси

Сити Транс извършва услугата транспорт на земни маси от ваш обект до желано от вас или законоустановено място за тяхното депониране.

Доставка на земни маси, обратен насип

В зависимост от нуждите на вашето строителство, Сити Транс може да предложи доставка на земни маси според характера на почвите, които са нужни за реализацията на вашата идея - песъклива почва, почва за озеленяване или черноземна, чакълеста или камениста почва, скална маса и смесени почви, глинести почви

Цялостна услуга

На разположение за вашите проекти е техника, която може да изкопае, извози, депонира или положи желаните от вас дейности по операциите свързани със земните маси.

Лицензирани депа за депониране и съхранение на земни маси

Сити има изградени дългогодишни партньорства и търговски отношения с почти всяко лицензирано депо за съхранение и депониране на земни маси - Софинвест депо "Враждебна", Софинвест "Корията", депо Холсим "Нови Силози", депо "Пет Могили", депо "МК Инженеринг" - Летище и други.

Ние сме лицензирана компания от РИОСВ по Закона за управление на отпадъците - с разрешително за извършване на дейност по събиране и транспортиране на земни маси, почви и камъни, драгажна маса.

На база извършените транспорти вие получавате отчетен документ и потвърждение към изискванията на вашия обект и съответния План за управление на строителните отпадъци - ПУСО

 

Този сайт използва бисквитки за подобряване на работата му. Продължавайки да разглеждате сайта вие се съгласявате с нашата политика за биксвитките. Повече информация тук .